Projektleder2

Projektleder

Hvis du har et kommunikationsprojekt, som du gerne vil slippe, så står jeg klar til at tage over

2021-2022

Projekt om forholdet mellem offentligt ansatte kommunikatører og journalister i samarbejde med Constructive Institute.


2019-2020

Fundraising til, forfatterrekruttering til, skrivning og redigering af bogen "Den undersøgende journalistiks metoder", der udkom på forlaget Samfundslitteratur i marts 2021. Jeg har skrevet kapitler om "Spin og krisekommunikation" med Tom Heinemann, "Sårbare kilder", "Det kritiske interview", "Observation" med Anne Kirstine Hermann og "Den komplekse historie: Følg pengene".


2018


En række cases om studerende fra lande uden for EU til Study in Denmark. Jeg fandt selv cases og sørgede for en geografisk og uddannelsesmæssig blanding af mennesker fra forskellige lande.


Serie for Yngre Læger om sundhedsteknologi med blandt andet cases. Jeg fandt selv frem til repræsentative cases inden for forskellige arbejdsfelter, teknologier og geografiske områder.


Redigering og produktionsplanlægning af en bog om Kræftens Bekæmpelses historie. Udkom i maj 2018.


2017

Avis og hjemmeside om patientansvarlig læge

12 siders avis med artikler og grafik om patientansvarlig læge for Danske Regioner, Yngre Læger, Overlægeforeningen Danske Patienter og Kræftens Bekæmpelse.


Dansk Psykologisk Forlag

Redigering af

Det gode match. Der skal mere til en talent og intelligens. Af Warren Kennaugh

Distribueret ledelse. Samarbejde i professionelle læringsfælleskaber. Af Susanne Ploug Sørensen og Mai-Britt Herløv Petersen.


Maj Invest

Produktion af kundemagasin til distributører.