Anbefalinger

De studerende har skrevet nogle ord om mig

"Lene Rimestad var uden sidestykke den mest engagerende underviser ved Center for Journalistik under mit ophold på stedet. Lenes evne til at formidle fagligt stof levende og forståeligt uden at nedprioritere samfundsrelevante perspektiver og komplicerede nuancer samt hendes forskningsambition har haft en afgørende indflydelse på min forståelse af journalistens rolle og kritiske ansvar. Hendes navn garanterer i alle tilfælde min opmærksomhed som læser, lytter og lærende."

- Stig Nielsen, Journalist fra SDU, årgang 2008, og studerende ved Aalborg Universitet: Globale Flygtningestudier

 

"En ting er Lenes åbenlyse kompetencer som underviser og feedbacker, hvor hun excellerer. En anden er hendes menneskelige værdier. Bare fordi, man stopper som studerende, stopper hun ikke nødvendigvis som ens underviser. Hun holder øje med en, formentlig både af professionel og menneskelig interesse. Hun er nok den underviser, flest grædefærdigt nervøse studerende har grædt ud hos. Hun indgyder tryghed og respekt.

Hun er et ordentlig menneske."

- Johan Eriksen, journalist fra SDU, årgang 2013

 

"I de år, jeg læste journalistik på Syddansk Universitet, var Lene Rimestads undervisning uden tvivl den, der opfordrede mig mest til at få gode idéer og opsøge interessante historier. Hun lærte mig, at kreativitet og brainstorming er en lige så stor del af det journalistiske håndværk som at vinkle og interviewe."

- Ida Ydo, Journalistik, SDU, årgang 2012.

 

"Da jeg først stødte på Lene Rimestad og hendes undervisning, var jeg mildest talt voldsomt skeptisk. Et halvt år efter havde hun grundlæggende ændret mit syn på min arbejdsproces, og mine erfaringer fra Lenes fag spiller en daglig rolle i mine overvejelser om egen praksis. Lene er et af de mest oprigtige, ærlige og engagerede mennesker, jeg kender."

- Kristoffer Nordskov, SDU, årgang 2014, formand for Kredsen af Journaliststuderende Odense.

 

"Lene Rimestad har som min specialevejleder udvist et stort engagement og en tålmodighed, der var en uvurderlig støtte for mig. Lene forstod at give mig den vejledning, jeg havde brug for og se ud over skemaer og formaliteter undervejs. Jeg oplevede en vejleder, der oprigtigt gik op i, at jeg lykkedes med mit projekt, og uden hendes støtte var det nok ikke sket. Lene har hele sin person med i det, hun laver, og det er en uvurderlig force. Jeg giver Lene min varmeste anbefaling. "

- Christian Larsen, SDU, bestod speciale i 2014